F1 Spanyol Nagydíj 2021

2020-thriller-filmek

A Formula–2 bajnokság külön is játszható.

F1: Spanyol Nagydíj, 1. szabadedzés - NSO

Emiatt azonban hűtési probléma lépett fel és elindított egy kellemetlen és káros láncreakciót az erőforrásban. A motor kevesebb hűtést kapott, az olaj túlforrósodott és így tovább" – ecsetelte véleményét Laurent Rossi az Auto Hebdo című lapnak. Az Alpine nem lassú idén, de a megbízhatósággal még akadnak gondok "Eleinte Fernando még mindig folytathatta a versenyt, a motor ekkor még működött, de közel sem ideális körülmények között. Ezért mondtuk neki, hogy inkább álljon meg. A vízpumpa felmondta a szolgálatot. Sajnos az a baj, hogy az alkatrész darabokra hullott és a motortérbe került. " "Ha meg akarjuk javítani, fel kell bontanunk a plombát, emiatt tehát ezt a motort biztosan elveszítjük. Annak ellenére, hogy magának a motornak nincs konkrétan baja, nem hibásodott meg, sajnos eggyel kevesebb erőforrás áll majd rendelkezésünkre, amit büntetés nélkül bevethetünk idén. " "Reméljük, sikerül orvosolnunk a problémát Melbourne-ig. Minden csapat szenved kicsit ezzel most, hogy az új komponenseknek vannak gyermekbetegségei, amik most először kerültek élesben is bevetésre" – tette hozzá az Alpine főnöke.

Az olasz majd' 40 szekundumot töltött el a bokszban. Az újraindítást követően Verstappen meg tudta tartani a vezetést, míg Hamilton mögül Leclerc is kikukucskált, előzési manővert azonban nem tudott indítani, így maradt a sorrend. A holland ezúttal nem nagyon tudott elhúzni a 44-es rajtszámú "ezüstnyíl" előtt, Hamilton hátránya végig egy másodperc körül mozgott, aztán a 25. körben a Red Bull-os a kiállás mellett döntött. Azonban nem Verstappen volt az első az élmezőnyből, aki kereket cserélt, hiszen egy körrel előtte Bottas már megjárta a bokszot. Hamilton viszont nem reagált, s további öt körig maradt kint a lágyakon. A hétszeres világbajnok a 29. körben bő négy szekundumos hátrányban jött vissza Verstappen mögé, míg a brittel egy körben kiálló Leclerc pozíciót vesztett Bottasszal szemben. A csere után Hamilton hátránya négy másodperc körül mozgott, de ez folyamatosan csökkent, az érezhetően nagyobb tempóba kapcsoló címvédő a 34. körben felért DRS-távolságon belülre! A brit azonban nem igazán tudott offenzívát indítani, csak néha lesett ki az RB16B mögött, a Mercedes ezért úgy határozott, hogy újabb cserére hívja ki a versenyzőt.
f1 spanyol nagydíj 2021 tour
  1. F1 spanyol nagydíj 2012 relatif
  2. F1 spanyol nagydíj 2011 relatif
  3. Gamer szék razer
  4. Szarvas józsef életrajz
  5. F1 spanyol nagydíj 2021 calendar
  6. F1 2021 [PS5] Spanyol verseny 5kör P+B+T Baszakodjunk - YouTube

16 perccel a tréning vége előtt azonban a többieknek is vissza kellett térniük a bokszutcába, ugyanis az Alfa Romeónál a Kimi Räikkönen helyett vezető Robert Kubica miatt félbeszakították az edzést. A lengyel tesztversenyző a 10-es kanyart próbálta bevenni túl nagy sebességgel, de kicsúszott, az autója pedig a kavicságyban ragadt. A tréning szűk 10 percig állt, az újraindításkor pedig mindenki igyekezett kihasználni a hátralévő perceket. Még Verstappen is el tudta hagyni a bokszutcát, akit legutóbb az edzés elején láthattunk körözni. A holland – aki ekkor a top tízen kívül állt – össze is rakott egy jó kört, amivel 0. 033 másodpercre megközelített Bottast. A finn azonban megőrizte a vezetést az utolsó percekben, és behúzta a nyitó edzést Barcelonában. Bottas mögött Verstappen, a harmadik pozícióban pedig Hamilton végzett. Az első tízbe még Lando Norris, Charles Leclerc, Carlos Sainz Jr., Pierre Gasly, Sebastian Vettel, Sergio Pérez és Lance Stroll fért be. Folytatás 15 órakor a második szabadedzéssel!

f1 spanyol nagydíj 2021 tv